Υπεύθυνοι Σπουδών

Υπεύθυνοι Σπουδών

Φωστέρη Χριστίνα

Η Χριστίνα Φωστέρη είναι απόφοιτη του τμήματος της Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να διδάσκει το 1993 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Οι πολυπληθείς τάξεις και οι δυσλειτουργικές συνθήκες όσον αφορά την εκπαίδευση των παιδιών που αναλάμβανε να προετοιμάσει αλλά και ο ερχομός μιας θαυμάσιας κόρης, συνέβαλαν ώστε να νιώσει την επιθυμία να δημιουργήσει έναν δικό της χώρο εκπαίδευσης.

Αυτός δημιουργήθηκε το 1999, στη Λ. Βουλιαγμένης, όπου μαζί με άλλους δύο εκπαιδευτικούς και μια ομάδα καθηγητών, πολλοί εκ των οποίων είναι και τωρινοί συνεργάτες, διακρίθηκε για την ποιότητα, την εξατομικευμένη προσέγγιση των παιδιών και τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών.Την επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου τη διαδέχτηκαν άλλα τρία.

Το 2009 αποφάσισε να συστήσει από κοινού με τον μαθηματικό Γκέκα Θάνο το 4ο Ένεκα Παιδείας στην Άνω Γλυφάδα, στο οποίο και δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέχρι σήμερα ως Διευθύνων Στέλεχος και εκπαιδευτικός , πλαισιωμένη από εκπαιδευτικούς – συνεργάτες χρόνων.

Λόγω ιδιοσυγκρασίας και σπουδών διδάσκει αποκλειστικά έκθεση. Έχει συγγράψει βοηθήματα και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου, τα οποία διατίθενται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου. 

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού. 


Στην δουλειά της συνδυάζει τις γνώσεις Ψυχολογίας με την πολύχρονη εμπειρία της ως εκπαιδευτικός καθώς και τη συνεχή της έρευνα πάνω σε οτιδήποτε σχετικό με τη μάθηση, ώστε να βελτιστοποιεί την μεταδοτικότητα της και να παρέχει το καλύτερο δυνατό στους συνεργάτες της και στους μαθητές της.

Γκέκας Θάνος

Ο Θάνος Γκέκας είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η μακρά εμπειρία του στη διδασκαλία Μαθηματικών Γυμνασίου και Λυκείου, και η επί σειρά ετών προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις , με μεγάλη επιτυχία , συνέβαλαν στο να κατακτήσει τον στόχο του.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης και ως υπεύθυνος των φροντιστηρίων Ένεκα Παιδείας , διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών, συγγράφοντας παράλληλα πλήθος φροντιστηριακών βοηθημάτων.

Λατρεύει το αντικείμενό του και τη διδασκαλία, αφουγκράζεται τις εξελίξεις και επιμορφώνεται διαρκώς.

Προτεραιότητά του,  ως Υπέυθυνος Σπουδών , να δημιουργεί αποδοτικά προγράμματα σπουδών για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες,  να πλαισιώνεται από έμπειρους , υπεύθυνους καθηγητές και καθηγήτριες καθώς και η επικοινωνία με τους γονείς σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται.
Οι Καθηγητές μας

Φιλόλογοι

Φιλόλογοι

Μαθηματικοί

Μαθηματικοί

Φυσικοί

Φυσικοί

Χημικοί

Χημικοί

Βιολόγοι

Βιολόγοι

ΑΟΘ - ΑΕΠΠ

ΑΟΘ - ΑΕΠΠ