Οι Μαθηματικοί μας

Γκέκας Θάνος

Ο Θάνος Γκέκας είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει μακρά εμπειρία στη διδασκαλία Μαθηματικών Γυμνασίου και Λυκείου, διδάσκει υπεύθυνα και αναλαμβάνει επί σειρά ετών την προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις με μεγάλη επιτυχία. Λατρεύει το αντικείμενό του και τη διδασκαλία, αφουγκράζεται τις εξελίξεις και επιμορφώνεται διαρκώς.

Κανακούλιας Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κανακούλιας είναι πτυχιούχος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ειδίκευση στη Στατιστική και στα Μαθηματικά για την Πληροφορική. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Στατιστική απο το University College London.

Από το 2008 εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης ως καθηγητής Μαθηματικών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, όπου αναλαμβάνει όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η αγάπη του για τη διδασκαλία και τα Μαθηματικά τον κινητοποιεί να εξελίσσεται διαρκώς στο πεδίο του.

Κούρκουλος Σπύρος

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σίγουρος για την μελλοντική του ενασχόληση στον τομέα της εκπαίδευσης, ειδικεύτηκε στη Διδακτική των Μαθηματικών και σε τομείς των παιδαγωγικών και της ψυχολογίας του εφήβου, ώστε σήμερα να παρέχει με τις γνώσεις του και τη μεταδοτικότητά του, το καλύτερο στους μαθητές του. Η επιθυμία για επιμόρφωση και συνεχή βελτίωση τον ωθούν στη παρακολούθηση σεμιναρίων , όπως το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής 1 έτους του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου .

Επιπρόσθετα, η πολυετής πλέον εμπειρία του στη διδασκαλία των Μαθηματικών όλων των τάξεων, η πληθώρα προσωπικών σημειώσεων και η αγάπη του για το μάθημα που διδάσκει, αποτελούν παραμέτρους για μια αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών του.

Ποθητάκης Γιώργος

Ο Γιώργος Ποθητάκης σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα Mαθηματικών στη σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών M.Sc Τεχνολογίας Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια. Συνεργάζεται αποκλειστικά με το ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Κοσσιώρη Ιωάννα

Κοσσιώρης Θάνος

Παπαρούνη Μελίνα

Παππάς Βάιος