ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τι σημαίνει επιτυχία;

Η υψηλή βαθμολογία, η εισαγωγή σε μια πανεπιστημιακή σχολή μπορούν να ορίσουν το δυναμικό ενός επιτυχημένου μαθητή. Η επιτυχία όμως αυτή δύσκολα προκύπτει αν το παιδί δε μάθει να αντιμετωπίζει επιτυχώς άλλα τόσα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί μόνο και μόνο γιατί είναι παιδί.

Συναισθανόμενοι τις ανάγκες των παιδιών ως μαθητών και προπάντων ως νέων ανθρώπων, επί 22 συναπτά έτη παρέχουμε μια εκπαίδευση πολύ πιο ουσιαστική από μια «φροντιστηριακή βοήθεια».

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 • Εμπειρια πολλων χρονων

  Τα χρόνια λειτουργίας του Φροντιστηρίου , η Φιλοσοφία μας και το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας είναι κάποιοι από τους λόγους που οδηγούν στις επιτυχίες των μαθητών μας.
 • Ολιγομελη τμηματα

  Δουλεύοντας με ολιγομελή τμήματα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα όλους τους μαθητές, να εντοπίσουμε τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες τους και να φέρουμε εις πέρας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Αρτιο εκπαιδευτικο περιβαλλον

  Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας στους μαθητές, κάνοντας την διαδικασία της μάθησης ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.
 • Δυνατοτητα Διαδικτυακων Μαθηματων

   Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των εποχών , δίνουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακών μαθημάτων μέσα από σύγχρονες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες των μαθητών μας.
 • Για τους καθηγητες μας

  Δουλεύοντας συλλογικά, παρακινούμενοι από την αγάπη τους για τα παιδιά και τη διδασκαλία, μένοντας διαρκώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο εκπαιδευτικό σύστημα, η μακρόχρονη διδακτική τους εμπειρία αλλά και η  αξιοποίηση διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας , είναι κάποια  από τα στοιχεία του εκπαιδευτικού προσωπικού μας που οδηγούν στην επιτυχία των μαθητών μας.

Προγράμματα Σπουδών

Γυμνάσιο

Γυμνάσιο

Α' Λυκείου

Α' Λυκείου

Β' Λυκείου

Β' Λυκείου

Γ' Λυκείου

Γ' Λυκείου

Εισακτέοι μαθητές τελευταίων χρόνων !

Στόχος μας η επιτυχία όλων σας !

Εισακτέοι Μαθητές 
Οι Καθηγητές μας

Φιλόλογοι

Φιλόλογοι

Μαθηματικοί

Μαθηματικοί

Φυσικοί

Φυσικοί

Χημικοί

Χημικοί

Βιολόγοι

Βιολόγοι

ΑΟΘ - ΑΕΠΠ

ΑΟΘ - ΑΕΠΠ
  Mail is not sent.   Your email has been sent.